Bescherming van eindpunten en antivirus

Bescherm werkstations en apparaten tegen ransomware, virussen, verlies en diefstal van data met onze krachtige, automatische beveiligingssoftware welke we 24/7 monitoren.

Serverbescherming en -beveiliging

Wij bieden beveiligingsdiensten die speciaal zijn afgestemd op servers. 24/7 monitoring, back-up en recovery van al uw gegevens.

Beveiligingsaudit en -plan op maat

Wij beoordelen uw beveiliging met onze diepgaande beveiligingsaudit die zich richt op hardware, cloud, fysieke beveiliging, retentie, beleid en meer.

Cloudbeveiligingsdiensten

De cloud is handig, maar komt met gevaren. Ons team van experts helpt u veilige cloudservices te selecteren en beveiligingsconfiguraties te maximaliseren.

Gebruikers- en toegangsrechten

Controle over werknemersgegevens wordt vaak over het hoofd gezien door drukke bedrijven. Wij helpen u bij het organiseren en instellen van veilige, gecontroleerde toegang voor medewerkers.

Beveiligingstraining en -beleid

We leren uw medewerkers eenvoudige, effectieve beveiligingspraktijken en implementeer het beveiligingsplan met minimale impact op de workflow.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek!

  Locatie
  ITCraft BV
  BE 0792.268.878
  9820 Merelbeke
  Dr O De Gruyterstraat 7
  Telefoonnummer
  +32 9 296 33 28
  Emailadres
  info@itcraft.be

  Wij bieden ICT oplossingen aanvoor een langdurig partnership

  Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.