Ondersteuning op locatie en op afstand

Maak een afspraak voor hulp op locatie, of bel/e-mail ons voor een sneller antwoord. We gebruiken krachtige software om uw scherm te delen en u hulp te bieden met een minimale wachttijd.

Beheer en onderhoud van werkstations

Wees gerust in de wetenschap dat onze geavanceerde bewakingssoftware al uw apparaten 24 uur per dag controleert en ons automatisch waarschuwt om aan uw problemen te werken voordat ze uw werk onderbreken.

Ondersteuning en synchronisatie van mobiele apparaten

Wij helpen u bij het organiseren, configureren, bijwerken en beveiligen van uw mobiele apparaten. Wij kunnen u helpen overal toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens en apparaten te vergrendelen als ze verloren of gestolen zijn.

Antivirus, back-up en beveiliging

Houd uw werkstations veilig en beschermd tegen virussen, nieuwsgierige ogen of dieven. Weet te allen tijde waar al uw machines zich bevinden en maak 24/7 een back-up van uw gegevens.

IT-inventaris en -tracering

Wij beheren uw IT-inventaris en documenteren uw systemen, zodat u kunt bijhouden wat u hebt en waar het zich bevindt. Maak u niet langer zorgen over waar uw machines zijn en ontvang maandelijks een rapport over hun status, gezondheid, locatie en configuratie.

Upgrades en vervangingen van werkstation

Dankzij ons geavanceerde monitoringsysteem weet u wanneer het tijd is om uw werkstations te upgraden of te vervangen. Wanneer dat het geval is, zorgen wij ervoor dat dit naadloos verloopt door u te helpen de juiste apparatuur te selecteren en deze vervolgens in gebruik te nemen met minimale gevolgen voor de gebruikers.

Contacteer ons

  Locatie
  ITCraft BV
  BE 0792.268.878
  9820 Merelbeke
  Dr O De Gruyterstraat 7
  Telefoonnummer
  +32 9 296 33 28
  Emailadres
  info@itcraft.be

  Wij bieden ICT oplossingen aanvoor een langdurig partnership

  Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.