Onze aanpak

Met een grondige analyse brengen we de tools & processen in je bedrijf in kaart. We doen een audit, een interview en bieden je op basis daarvan een oplossing op maat aan.

As Is
We bekijken de huidige ICT omgeving en gieten dit in een gedetailleerd verslag.
Analyse
We analyseren de huidige situatie. Kloppen alle configuraties? Hoe zit het met de beveiliging? Het resultaat is een totaaloverzicht van alle knelpunten en opportuniteiten.
Advies
Op basis van onze bevindingen geven we een bruikbaar advies. Met dit advies investeer in in wat je nodig hebt en kun je de ICT-omgeving op een niveau brengen dat bij jouw organisatie past.
Implementatie
Wat je met het advies doet, bepaal je zelf. Je kunt het als second opinion gebruiken, maar natuurlijk ook door ons laten uitvoeren. Tijdens de implementatie zorgen we ervoor dat het dagelijkse proces zoveel mogelijk kan doordraaien.
Opleiding
Goed beheer begint bij goed gebruik. Daarom geven we na de implementatie een uitgebreide instructie. Zo kan iedereen op de juiste manier met de ICT-omgeving werken, wat veel vragen scheelt.
Beheer
De ICT-omgeving is op niveau. Omdat de omgeving goed in elkaar zit, ervaar je veel minder problemen. Misschien zelfs helemaal niet meer. Hierdoor loop je bij het beheer niet meer achter de feiten aan, maar investeer je voortaan proactief in een stabiele basis.

Een IT-audit zorgt ervoor dat uw corebusiness nog beter draait. Met de juiste IT optimalisatie kunnen uw processen sneller en beter verlopen. Bovendien kan een IT-audit een besparing betekenen. Onnodige kosten worden geschrapt en je krijgt extra mogelijkheden voor een optimale besteding van uw budget.

Contacteer ons!

  Voordelen

  Je bespaart onnodige kosten en ontluikt extra mogelijkheden.
  Je krijgt een uitgebreid en gedetailleerd verslag, inclusief budget.
  Je krijgt advies i.v.m. verbetering van de infrastructuur.
  Je krijgt advies i.v.m. gebruikte IT-procedures.
  Je verwerft een diepgaand inzicht in jouw IT.

  Wij bieden ICT oplossingen aanvoor een langdurig partnership

  Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.