Bedrijfsgerichte e-mail

Gebruik dezelfde e-maildiensten die meer dan 75% van de Fortune 500-bedrijven en topuniversiteiten gebruiken. Met Google Apps for Business of Microsoft Exchange-server beschikt u over de beste e-mail-, agenda- en contactsystemen ter wereld.

Overal toegang tot gegevens

Met de kracht van de cloud hebt u overal toegang tot bedrijfsgegevens, op elk apparaat. U beschikt over krachtige productiviteitsfuncties op telefoons, tablets en gastmachines.

E-mailretentie, -archivering en -eigendom

Houd uw bedrijfsmail onder controle met geavanceerde tools voor e-mailretentie en -archivering. U bepaalt het beleid voor het bewaren van e-mail voor wettelijke doeleinden, u bewaart een kopie van alle e-mail, zelfs als een werknemer deze verwijdert, en u bent wettelijk eigenaar van alle e-mailinhoud. Neem geen risico's met juridisch bindende communicatie, neem de controle over e-mail van het bedrijf.

Toegang vanaf mobiele apparaten

Maak optimaal gebruik van mobiele apparaten (zelfs apparaten van werknemers) met tools voor mobiele toegang en synchronisatie. Overal toegang tot e-mail, agenda, contacten, documenten en zelfs applicaties.

Wij bieden ICT oplossing aanmet als doel een langdurig partnership

Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.