Continue, 24/7 back-up van bedrijfsgegevens

Ga verder dan dagelijkse back-ups - onze systemen maken continu back-ups, waarbij versies van bestanden worden opgeslagen terwijl eraan wordt gewerkt (inclusief open bestanden) om uw gegevens te beschermen terwijl u ze creëert.

Geschiedenis van bestandsversies en snel herstel

Onze moderne back-upoplossingen bewaren meerdere versies van bestanden, met een geschiedenis van 30 dagen van oude versies. In slechts enkele minuten kunt u teruggaan naar de versie die u nodig hebt.

Image Backup met Bare-Metal Recovery

Wij maken een back-up van volledige serverconfiguraties in "image-bestanden" om een volledig herstel naar een nieuwe fysieke of virtuele locatie mogelijk te maken in geval van serverschade of -verlies.

Disaster Recovery Service voor minimale downtime

Disaster Recovery is de volgende generatie in back-up en herstel van servers. Disaster Recovery stelt ons in staat een volledige server te herstellen in uren, niet in dagen.

Back-up van e-mail, cloud en webservices

Niet alle bedrijfsgegevens worden opgeslagen op interne servers. Wij bieden diensten om een back-up te maken van uw cloudgegevens, deze te bewaken en te herstellen. Bescherm uw bedrijf tegen downtime of gegevensverlies in de cloud.

Back-up laptops onderweg

Onze back-up kan alle werkstations beschermen, ook die onderweg. Bescherm verkoopgegevens, laptops van leidinggevenden en andere mobiele gegevens met onze centraal beheerde cloudback-upsoftware.

Wij bieden ICT oplossingen aanvoor een langdurig partnership

Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.