Bescherming van eindpunten en antivirus

Onze krachtige en volautomatische beveiligingssoftware is ontworpen om werkstations en apparaten te beschermen tegen ransomware, virussen en gegevensverlies. Wij bewaken het 24/7.

Serverbescherming en -beveiliging

U hoeft zich geen zorgen te maken over gegevensverlies, serverinbraak of een ramp. Wij bieden speciaal op servers afgestemde beveiligingsdiensten. 24/7 bewaking, back-up en herstel van al uw gegevens.

Beveiligingsaudit en -plan op maat

Wij beoordelen uw beveiliging met onze diepgaande beveiligingsaudit die zich richt op hardware, cloud, fysieke beveiliging, retentie, beleid en meer. We besteden tijd aan het evalueren van uw risicoprofiel en de processen die u hebt ingevoerd om uw bedrijf te beschermen.

Cloudbeveiligingsdiensten

Clouddiensten zijn handig, maar ze komen met gevaren. Ons team van deskundigen helpt u veilige clouddiensten te selecteren en beveiligingsconfiguraties te maximaliseren.

Gebruikers- en toegangsrechten

De beveiliging van uw werknemersgegevens is belangrijk. Wij helpen u bij het instellen van veilige, gecontroleerde toegang tot de informatie die werknemers nodig hebben om hun werk gedaan te krijgen en gebruiken beleidsregels om bij te houden wie toegang heeft tot wat!

Beveiligingstraining en -beleid

Wij leren uw medewerkers eenvoudige, effectieve beveiligingspraktijken en implementeren het beveiligingsplan met een minimale impact op de workflow. Wij geven werknemers de opleiding en de hulpmiddelen die zij nodig hebben om het risico van verlies te beperken door zelf te beslissen welke gegevens zij willen delen en hoe zij deze willen beschermen.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek!

  Locatie
  ITCraft BV
  BE 0792.268.878
  9820 Merelbeke
  Dr O De Gruyterstraat 7
  Telefoonnummer
  +32 9 296 33 28
  Emailadres
  info@itcraft.be

  Wij bieden ICT oplossingen aanvoor een langdurig partnership

  Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.