Beveiligen van uw ICT omgeving

Het infecteren van systemen met ransomware is volgens een recent rapport van het Centrum voor Cybersecurity in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een solide verdienmodel voor criminelen. Vooral de kleine onderneming is slachtoffer. Het is dus zaak voorzorgsmaatregelen te treffen.  U kunt nu contact opnemen met ons team voor een quick-scan.

Schade ransomware

De schade die een ransomware aanval kan aanrichten is aanzienlijk. Volgens schattingen wordt in zo’n 70% van de gevallen losgeld betaald en de geschatte gemiddelde losgeldeis piekte volgens het bedrijf Coveware in het derde kwartaal van 2020 op circa 200.000 euro. En dat is alleen nog maar het losgeld. De schade als gevolg van verlies aan bedrijfscontinuïteit, herstelkosten, eventuele boetes van toezichthouders, claims van derden en reputatieschade is vele malen hoger.

Juridische aandachtspunten

Iedere organisatie moet op grond van de AVG de informatiebeveiliging zo inrichten dat systemen en data op passende wijze zijn beschermd tegen incidenten. Dat betekent onder meer: updates tijdig installeren, het netwerk passend segmenteren en een adequaat back-up en recovery beleid inrichten.

Quick-scan

Wilt u weten hoe het met deze en meer aspecten gesteld is in uw organisatie? Neem gerust contact op met ons team voor een quick-scan waarin wij de belangrijkste risico’s in kaart brengen en concrete suggesties doen voor verbetering.

Totale ondersteuning

U kan het beheer van het IT netwerk aan ons overlaten, wij zorgen ervoor dat al uw IT componenten optimaal blijven werken.

We monitoren het netwerk, zorgen voor de beveiliging en houden al je toestellen up-to-date.

Medewerkers kunnen ons steeds opbellen bij problemen waarbij wij deze vanop afstand oplossen of indien nodig ter plaatse komen.

Wij komen jaarlijks ter plekke om alle toestellen een grondige checkup te geven en kunnen nieuwe toestellen in dienst stellen.

Wij beveiligen het netwerk tegen hacking en ransomware en zorgen voor een goede backup strategie. 

Doordat wij de IT infrastructuur omzetten naar ons standaardmodel kunnen wij de IT problemen met 90% reduceren. Dit zorgt voor een vergrote productiviteit en reduceert frustratie bij uw medewerkers.

Neem nu contact met ons op!

  Locatie
  ITCraft BV
  BE 0792.268.878
  9820 Merelbeke
  Dr O De Gruyterstraat 7
  Telefoonnummer
  +32 9 296 33 28
  Emailadres
  info@itcraft.be
  Onze Diensten

  Wij voorzien ICT Services

  Wij streven ernaar voor al uw ICT vragen een oplossing te bieden zodat u zich kan toespitsen op de zaken die echt belangrijk zijn. Daarom kunnen ook scholen beroep doen op al onze andere diensten.

  Security en virusbescherming

  Houd uw werkstations, servers en bedrijfsgegevens veilig met enterprise-grade beveiliging en virusbescherming

  Back-up en Disaster Recovery

  Bescherm uw bedrijf tegen catastrofaal verlies van gegevens en productiviteit met eenvoudige, krachtige, automatische back-ups

  E-mail- en clouddiensten

  Zet uw bedrijfs e-mail, documenten, agenda's en contactpersonen in een veilige cloud

  Managed IT Services

  Uitgebreide ondersteuning, monitoring en advies in een vereenvoudigd model.

  Server- en Netwerkondersteuning

  Wij zetten uw kern IT-infrastructuur op, beheren en bewaken deze om uw bedrijf zonder onderbreking draaiende te houden

  Desktop en Gebruikersondersteuning

  Een efficiënte, vriendelijke helpdesk om uw gebruikers te ondersteunen en uw activiteiten in stand te houden

  Wij bieden ICT oplossing aanmet als doel een langdurig partnership

  Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.