Ondersteuning op afstand en ter plekke.

Bel of mail ons om direct iemand aan de lijn te krijgen, of maak een afspraak voor hulp ter plekke. Met onze krachtige software kunnen we vanop afstand uw problemen oplossen.

Beheren en onderhouden van werkstations

Wees zonder zorgen, wetende dat onze geavanceerde monitoringsoftware al uw appraten 24 uur per dag controleer en ons automatische waarschuwt bij problemen voordat ze uw werk onderbreken.

Wij ondersteunen ook uw mobiele apparaten.

Wij helpen u bij het organiseren, configureren, bijwerken en beveiligen van al uw mobiele apparaten. Wij helpen u overal toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens en kunnen apparaten vergrendelen wanneer ze verloren of gestolen zijn.

Antivirus, back-up en beveiliging

Houd uw werkstations veilig en beschermd tegen virussen, hackers of ransomware. Weet te allen tijde waar uw toestellen zich bevinden en maak 24/7 een back-up van uw gegevens.

IT-inventarisatie en -tracering

Wij beheren uw IT-inventaris en documenteren al uw systemen, zodat u een duidelijk overzicht blijft hebben van wat u hebt en waar het zich bevind.

Upgrades en vervangen van toestellen

Dankzij ons geavanceerde monitoringsysteem weet u wanneer het tijd is om uw werkstations te upgraden of te vervangen. Wanneer dat het geval is, zorgen wij ervoor dat dit naadloos verloopt door u te helpen de juiste apparatuur te selecteren en deze vervolgens in gebruik te nemen met minimale gevolgen voor de gebruikers.

Wij bieden ICT oplossing aanmet als doel een langdurig partnership

Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.