IT-automatisering

Wij bewaken uw systemen en beveiliging 24/7. Wij repareren proactief of waarschuwen u wanneer zich problemen voordoen. Maandelijks ontvangt u een duidelijk overzicht van voltooide acties en mogelijke volgende stappen, zodat u zeker weet dat alles naar behoren werkt.

Prioritaire ondersteuning

Geniet van onbeperkte prioritaire ondersteuning door ons team van experts. Wij zullen er zijn om uw vragen te beantwoorden en u te helpen zich te concentreren op oplossingen in plaats van op problemen.

Volledig netwerkonderhoud

Laat ons uw hele netwerk beheren, inclusief werkstations, servers en wifi. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk soepel blijft werken, zodat u zich kunt richten op het maken van het volgende geweldige product.

Vereenvoudigde facturering

Vast tarief voor IT-beheer gebouwd voor MSP's. Wij bieden een eenvoudige, forfaitaire factureringsstructuur die het beheer van uw IT verder vereenvoudigt, zodat u winstgevender kunt groeien.

IT-consultancy en strategie

Van advies tot continuïteit en onderhoud, wij werken met u samen om een op maat gemaakte IT-roadmap voor uw bedrijf op te stellen. Ons team komt vervolgens regelmatig met u samen om ervoor te zorgen dat uw systemen up-to-date en veilig zijn, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is.

Documentatie & Inventarisatie

Wij helpen u zicht te krijgen op uw gehele IT-inventaris, zodat we problemen sneller kunnen oplossen en manieren kunnen vinden om uw technologie te stroomlijnen.

Neem vrijblijvend contact op!

  Locatie
  ITCraft BV
  BE 0792.268.878
  9820 Merelbeke
  Dr O De Gruyterstraat 7
  Telefoonnummer
  +32 9 296 33 28
  Emailadres
  info@itcraft.be

  Wij bieden ICT oplossingen aanvoor een langdurig partnership

  Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.