Ondersteuning op locatie en op afstand

Krijg snel en gemakkelijk ondersteuning op locatie of op afstand. Plan een afspraak, of bel/e-mail ons als u direct hulp nodig heeft. Wij gebruiken geavanceerde software om uw scherm te delen en u te helpen uw probleem snel en met minimale wachttijd op te lossen.

Beheer en onderhoud van werkstations

Heeft u geen tijd om uw werkstation te beheren? Laat ons het voor u doen. Onze geavanceerde bewakingssoftware bewaakt al uw apparatuur 24 uur per dag en waarschuwt ons automatisch voor problemen voordat ze uw werk onderbreken.

Ondersteuning en synchronisatie van mobiele apparaten

Wij bieden u een complete oplossing voor het beheer van mobiele apparaten, inclusief ondersteuning voor mobiele apparaten en synchronisatie van bedrijfsgegevens op uw telefoon. We helpen u ook het besturingssysteem van uw telefoon bij te werken en bedrijfsinformatie te beschermen door verloren of gestolen apparaten te vergrendelen.

Antivirus, back-up, ransomware en beveiliging

Om uw werkstations te helpen beschermen, bieden wij antivirus- en back-updiensten. U krijgt de laatste beveiligingsupdates en onze vertrouwde antivirussoftware houdt uw machines veilig voor virussen en malware. Bovendien kunt u er met 24/7 gegevensbescherming zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn, zelfs als uw harde schijven het laten afweten.

IT-inventaris en -tracering

Wij beheren uw IT-inventaris en documenteren uw systemen, zodat u kunt bijhouden wat u hebt en waar het zich bevindt. U ontvangt maandelijks rapporten met de gezondheid, locatie en configuratie van al uw machines.

Upgrades en vervangingen van werkstation

Wij gebruiken geavanceerde bewakingssystemen die kunnen detecteren wanneer het tijd is om uw werkstations te upgraden of te vervangen. Wanneer u besluit dat het tijd is, hebben wij de expertise, ervaring en middelen om ervoor te zorgen dat het proces naadloos verloopt, zodat de gebruikers tevreden blijven en de bedrijfsvoering efficiënt blijft.

Contacteer ons

  Locatie
  ITCraft BV
  BE 0792.268.878
  9820 Merelbeke
  Dr O De Gruyterstraat 7
  Telefoonnummer
  +32 9 296 33 28
  Emailadres
  info@itcraft.be

  Wij bieden ICT oplossingen aanvoor een langdurig partnership

  Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.