Serveropstellingen en upgrades

Waarom upgraden? Veel servers worden niet langer ondersteund door de leveranciers, wat betekent dat er beveiligingsproblemen kunnen zijn die uw technologie in gevaar kunnen brengen. Upgrade naar een nieuwere server om uw gegevens veilig te houden.

Firewall en netwerkbeveiliging

Zorg ervoor dat uw firewall hardware en software up-to-date is en correct geconfigureerd, zodat aanvallen van indringers en virussen op uw netwerk worden geblokkeerd.

Server- en netwerkbewaking en onderhoud

Laat ons de bewaking en het onderhoud verzorgen zodat u dat niet hoeft te doen. Wij kunnen u helpen de zaken soepel te laten verlopen en de uptime te maximaliseren.

Windows-, Mac- en cloudservers

De meeste klanten gebruiken een combinatie van lokale en netwerkgebaseerde bestandsservers. Wij ondersteunen zowel Windows-, Mac- en cloudservers als de meeste belangrijke diensten voor het delen van bestanden.

VPN en toegang op afstand

Snel toegang tot werkbronnen wanneer u niet op kantoor bent. VPN, externe toegang en mobiele apparaten zorgen ervoor dat u overal kunt werken.

WiFi en netwerkbeveiliging

Richt uw netwerk goed in om een maximale wifi-dekking te garanderen met een minimaal beveiligingsrisico.

Wij bieden ICT oplossingen aanvoor een langdurig partnership

Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.