Continue, 24/7 back-up van bedrijfsgegevens

Onze systemen maken continu een back-up, waarbij versies van bestanden worden opgeslagen terwijl eraan wordt gewerkt (inclusief open bestanden) om uw gegevens te beschermen terwijl u ze maakt. Dankzij ons back-upsysteem en de automatische herinstallatie kunt u uw bestanden veilig delen met klanten of medewerkers en erop vertrouwen dat uw werk veilig is.

Geschiedenis van bestandsversies en snel herstel

U beschikt altijd over de meest recente versie van uw bestanden, met een geschiedenis van 30 dagen van eerdere versies. Als u per ongeluk een bestand overschrijft of om welke reden dan ook verliest, kunnen onze moderne back-upoplossingen snel een oudere versie leveren.

Image Backup met Bare-Metal Recovery

Voor bedrijfskritische servers maken wij een back-up van uw volledige serverconfiguratie als één handig bestand. Zo kunt u in geval van serverschade of -verlies volledig herstellen naar een nieuwe fysieke of virtuele locatie.

Disaster Recovery Service voor minimale downtime

Met Disaster Recovery kunnen we een volledige server herstellen in uren, niet in dagen. Met een always-on back-up oplossing kunnen we servers snel offline halen voor onderhoud, patching of upgrade en onze Disaster Recovery zorgt ervoor dat de klus goed en zonder extra kosten wordt geklaard.

Back-up van e-mail, cloud en webservices

Een back-up maken van uw cloudgegevens, deze bewaken en indien nodig herstellen. Wij zorgen voor de beveiliging van uw bedrijfsgegevens in de cloud. Onze efficiënte medewerkers kunnen u snel op weg helpen.

Back-up laptops onderweg

Onze back-up kan alle werkstations en mobiele apparaten beschermen, ook die onderweg. Met onze centraal beheerde software voor cloudback-up kunt u gegevens veilig bewaren zonder de productiviteit te onderbreken.

Wij bieden ICT oplossing aanmet als doel een langdurig partnership

Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT Services hebben we bij ITCraft de nodige kennis om al uw ICT vragen tot een goed einde te brengen.